Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Εκπληξεις στο Europa League


Καλημερα μετα απο μια πολυ καλη στοιχηματικα μερα στο Τσαμπιον'ς Λιγκ που μας απεφερε ταμεια διαδικτυακα.Σημερα το κουπονι λεει Europa League και ελπιζουμε να επαληθευτουμε για αλλη μια μερα.Πρωτη επιλογη για σημερα η νικη της Ατλετικο Μαδριτης στην εδρα της αδυναμης Ακαδεμικα.Μεγαλη η κουραση για τους γηπεδουχους οι οποιοι εχασαν εκτος εδρας απο την Πορτο το Σαββατο και δεν δειχνουν να εχουν καλο υλικο για να ανταγωνιστουν την φετινη υπερδυναμη που λεγεται Ατλετικο Μαδριτης του Φαλκαο.Το διπλο στο 1.65.
Δευτερο σημειο μας η ισοπαλια ημιχρονου αναμεσα σε Μαρσειγ και Γκλαντμπαχ.Δυνατο παιχνιδι οι γερνανοι χωρις να σκοραρουν με ευκολια ενω και οι γηπεδουχοι επισης εμφανιζουν μεγαλη αδυναμια στον επιθετικο τομεα με τον μεγαλο σκορερ της Gigniac να λειπει απο το σημερινο παιχνιδι.Το Χ ημιχρονο στο 1.95.
Τριτη επιλογη μας το under στο παιχνιδι της Παρτιζαν με την Ιντερ.Πολυ καλη αμυντικη λειτουργεια οι γηπεδουχοι και φημιζονται για την σκληρη τους εδρα.Η Ιντερ η οποια δεν εχει πολλους τροπους στο σκοραρισμα περαν του Diego Milito θα δυσκολευτει ιδιαιτερα φετος και το παιχνιδι αναμενεται να ειναι κλειστο.Το αντερ στο 1.55.
Τελευταιο μας σημειο για σημερα ο ασσος της Ουνιβερσιταδ Κατολικα εναντιον της Ιντεπετιεντε για τα προημιτελικα του Κοπα Σουνταμερικανα.Οι φιλοξενουμενοι δεν δειχνουν ενδιαφερον γιοα τον συγκεκριμενο θεσμο ενω η Ουνιβερσιταδ μας απεδειξε το αντιθετο στο προηγουμενο παιχνιδι περνοντας το θετικο 2-2 εκτος εδρας.Στο 1.80 ο ασσος.


Συνοψιζοντας:
Ακαδεμικα-Ατλετικο Μαδριτης 2         1.65
Μαρσειγ-Γκλαντμπαχ Χ ημιχρονο        1.95
Παρτιζαν-Ιντερ under                             1.55
Ουνιβερσιταδ Κατολικα-Ιντεπετιεντε 1 1.80


Εκτιμησεις:
Θα τιμησω την εκπληξη της Μαριμπορ σημερα μιας και η Τοτεναμ επανηλειμενα μας εχει αποδειξει οτι δεν την ενδιαφερει ο συγκεκριμενος θεσμος και το 7.75 του διπλου αποκταει μεγαλη αξια.
Επισης η νικη της Ανζι εναντιον της Λιβερπουλ φανταζει πιθανη για την περιπτωση που και οι δυο θελησουν να αφησουν εκτος την Ουντινεζε η οποια εχει προκαλεσει σε αμφοτερες προβληματα.Καλο το 1.75 του ασσου.
Καλο επισης μου φαινεται το διπλο της Λεβαντε η οποια ειναι απειρη σε ευρωπαικες διοργανωσεις αλλα εχει το μερακι για να φτασει περα απο τους ομιλους και με τον Γκεκα στην επιθεση πιστευω οτι δεν ειναι δυσκολο.
Τελος για οποιον θελει να ασχοληθει καλη η αποδοση στο Χ ημιχρονο του Παναθηναικου με την Λατσιο.Δεν ξερω αν θα κατεβει για την νικη προκρισης η απλα γοητρου για την εδρα σημερα η Λατσιο,αφου δεν μας εχει δειξει οτι καιγεται να περασει απο τους ομιλους,αλλα πιστευω οτι ο Παναθηναικος μπορει να κρατησει το σκορ στο μηδεν μεχρι το ημιχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου