Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Τρέχει η Ευρώπη..


 Sexy pics of sexy women (20 photos)

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας...Καλή μέρα με ταμείο καλό ( 9.20 απόδοση ) η χθεσινή και πέρασαν και 3/6 g/g που δώσαμε...Σε καλή μεριά όσοι ακολούθησαν..

Πάμε στα δικά μας...

Θα αρχίσω με τον άσσο της Μόντενα που υποδέχεται την Ρετζίνα αφού πρόκειται για μια ομάδα έδρας με απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία με ( 9-3 ) τα γκολ και η Ρετζίνα εκτός έδρας έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ και είναι πολύ κακή...Θεωρώ το 1.85 καλό με βάση τα δεδομένα...

Θα περάσω στην Ισπανία και στον άσσο της Πονφεραντίνα..Μιλάμε για μία δυνατή φέτος ομάδα που στην έδρα της δυναμώνει πολύ αφού σε 4 παιχνίδια έχει 3 νίκες σκοράροντας 10 γκολ...Γενικότερα βρίσκεται και σε καλή φόρμα και υποδέχεται την κάκιστη Τενερίφη που εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει πόντο και έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ...Άσσος..

Θα κλείσω αυτή την τριάδα με τον άσσο της Τβέντε η οποία είναι πρωτοπόρος και έχει και πάρα πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία αφού έχει δεχτεί μόλις 5 γκολ έως τώρα και έχει πετύχει 22...υποδέχεται τον Άγιαξ ο οποίος έδειξε και με την Αιντχόφεν ότι στα μεγάλα παιχνίδια και ειδικά εκτός δεν μπορεί αφού διασύρθηκε με 4-0..Έχει και αγώνα για το Champions League μεσοβδόμαδα και αυτό πιστεύω θα τον επηρεάσει..Θα μιλήσει η έδρα και θα δώσει τον άσσο στο 2,05..

Προχωράω στην ελληνική τριάδα μας..

Ατρόμητος  no goal
ΠΑΟΚ  άσσο
Ολυμπιακός  διπλό

Τώρα στα υπόψη έχουμε :

Το διπλό της φορμαρισμένης Όξφορντ, τον άσσο της Άμπε Σε Νατάλ, τον άσσο της Νότιγχαμ, το Χ2 της Καρλάιλ και τα overakia σε Γουότφορντ, Γουλβς, Κρου και Μπρίστολ Ρόβερς...

Θα κλείσω και με μια τριάδα χόκευ για όσους ασχολούνται :

Άσσο Πιτσμπουργκ
Άσσο Σαν Χοσέ Σαρξ
Διπλό Κολοράντο Άβαλανς

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου