Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Sunday...Therapy..


Καλησπέρα παιδιά σε όλους.

Πόλυ καλή η χθεσινή ημέρα με την παρεά μας να κινείται καλά βγάζοντας μάλιστα 34 απόδοση από τον φίλο μας τον μιχάλη!!!

Πάμε όμως να δούμε και τα σημερινά παιχνίδια.

 Θα ξεκινήσουμε απο την Ελλάδα και από το παιχνίδι του Παναθηναικού με τον Πανθρακικό.
Η ομάδα της Κομοτηνής θα παραταχτεί με πολλές απουσίες και στην άμυνα αλλα και στην επίθεση(τζάνης,ο βασικός επιθετικός Ιγκορ με 4 γκολ και ο βασικός αμυντικός Ζοσε).
 Από την άλλη πλευρά ο νεός Παναθηναικός δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και μεσα στην έδρα του είναι σίγουρα το ακλόνητο φαβορί.Αλλά δεν θα πάω με τον προφανή άσσο.Αντίθετα θα επιλέξω το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ που έχει επαληθευτεί απο την πλευρά του τριφυλλιού 6 στις 7 φορέσ φέτος αλλά και από την παράδοση στις 3 τελευταίες συναντήσεις τους. (1.70 οπαπ).

Στην Βέροια η τοπική ομαδα υποδέχεται τον Άρη σε ένα απο τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της αγωνιστικής.Η ομάδα της Ημαθίας επιστρέφει στην φυσική της εδρα μετα απο τον αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό που διεξήχθη στο καυτατζόγλειο.Από την άλλη η όμαδα του Άρη έχει ψυχολογία μετα από την νίκη του απέναντι στον Πανιώνιο. Θα ακολούθήσω το χ σε αυτή την αναμέτρηση(2.95 οπαπ).Ενώ για τους πιο τολμηρούς ίσως η Βέροια νικήσει σήμερα για να πάρει ψυχολογία μετά την ΄΄εξάρα΄΄ μέσα στο καραισκάκης(2.30 Βέροια)

Η τελευταία πρόταση για σήμερα θα είναι μπασκετική.Είδα ένα σημείο και μου κίνεισαι ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και αυτο ήταν το under στο παιχνίδι του ΟΣΦΠ με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.Το όριο ειναι 149.5 πόντοι και με δεδομένο την ποιότητα του Ηλυσιακού σε σχέση με τον Ολυμπιάκο αλλά και το ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε την παρασκευή ευρώλίγκα φαντάζει δύσκολο να ξεπεραστεί το όριο(1.75 οπαπ)


Αυτά για σήμερα!!
Καλο απόγευμα και καλή επιτυχία σε όλους!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου